Krajnc: ”Landskrona är fantastiskt”

Armand Krajnc intervjuas av Kary Persson. Du ser hela inslaget längre ner på sidan.
Armand Krajnc intervjuas av Kary Persson. Du ser hela inslaget längre ner på sidan.

Vilket telefonsamtal överraskade Armand ”The Lion” Krajnc mest, det om minnesstenen på Landskronas Walk of Fame eller det om att delta i ett tv-program där man skulle fotografera fåglar?

– Egentligen vann vi. Jag sprang som en dåre i den tunna luften på 5000 meters höjd och lyckades fotografera en kondor. Men kameran fungerade inte som den skulle, visade det sig när jag lämnade in den. Minneskortet var helt svart, berättar Armand Krajnc för Landskrona Direkt.

Som vi tidigare berättat avtäcktes i fredags tre nya minnesstenar på Walk of Fame i Landskrona. Denna den sjätte avtäckningen i ordningen sedan starten 2013 leddes av Gunlög Stenfelt, kommunfullmäktiges ordförande. På plats, av en anledning, var också Armand Krajnc, Tonie Lewenhaupt samt Henrik Schlasberg. Filmade det hela gjorde Sven Pettersson och vid intervjumikrofonen återfanns Landskrona Direkts Kary Persson.

Till arkivet