Annons

Nya minnesstenar ska avtäckas

Tonie Lewenhaupt är en av tre som kommer att föräras en minnessten på Landskronas Walk of Fame på fredag.

På fredag är det åter dags att täcka av nya minnesstenar på Järnvägsgatans Walk of Fame. Som Landskrona Direkt avslöjade redan i maj så är det boxaren och världsmästaren Armand Krajnc, dräkthistorikern Tonie Lewenhaupt och framlidna textilmagnaterna far och son Henning och Harald Schlasberg som tilldelas minnesstenarna.

Annons
 

Klockan 11.30 bjuds det på musik och en halvtimme senare är det dags för avtäckning. Armand Krajnc, Tonie Lewenhaupt samt Henrik Schlasberg deltar personligen vid avtäckningen.

Walk of Fame startades på initiativ av frimurarna och är ett samarbetsprojekt mellan stadens tre Rotaryklubbar, Landskrona RK, Landskrona-Citadell RK och Landskrona -Glumslövs RK samt Svenska Frimurare Orden i Landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser