Följ med på första veteranbilsträffen i Häljarp

Flera minst sagt välhållna mikrobilar fanns att beskåda vid den första veteranbilsträffen i Häljarp.
Flera minst sagt välhållna mikrobilar fanns att beskåda vid den första veteranbilsträffen i Häljarp.

I söndags hölls Häljarps veteranträff för första gången på parkeringen till Tompas Place. Filmaren Sven Pettersson var på plats och förevigade de unika fordonen som till vardags finns i bygden. Missa exempelvis inte välbehållna Fram King Fuldan där karossen gjutits på platsfabriken som en gång fanns på Ven.

Inledningsvis blir det en åktur i en annan mikrobil, den tyska Heinkel Kabine,  som rattas av Magnus Persson. Vi får även träffa hans far Hasse Persson samt Inge Svensson. En sväng in om Tompas Place där ägaren Thomas Karlsson bjuder på en nostalgitripp till 1950- och 60-talet. Mycket nöje!

Till arkivet