Annons

Presidentskifte i Glumslöv

Margaretha Robinson tar nu över presidentskapet i Landskrona Glumslöv Rotaryklubb efter Sigyn Nilsson Broberg. Foto: Jan-Erik Mattsson.

Vi noterar att det varit intensiva dagar för stadens rotaryklubbar. Landskrona Rotaryklubb höll nyligen sin sista sammankomst och några dagar därefter hälsades medlemmarna istället välkomna till Landskrona Citadell Rotaryklubb i samband med deras presidentskifte. Presidentskifte har det även varit i Glumslöv.

Annons
 

Den 1 juli infaller det nya rotaryåret. Vid tisdagskvällens klubbmöte med Landskrona Glumslöv Rotaryklubb skedde presidentskiftet. Sigyn Nilsson Broberg lämnade över presidentskapet till Margaretha Robinson, som nu sitter vid rodret det närmaste året.

Relaterat:

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser