Annons

Dåligt vattentryck

Längst upp vid benet syns ett av stålnäten som ska förhindra att fler betongbitar faller ned. - Stålnäten kring benen ser ut som upp- och nedvända parasoller, säger Stefan Bergman, entreprenadingenjör på NSVA.

Vattnet lagras i vattentornet, som också kallas för vattenreservoar. Vattnet fylls på i vattentornet under natten när vi sover och inte använder så mycket vatten. På dagen när vi använder mer vatten finns det ett lager i vattentornet som vi kan använda. Med vatten i vattentornet blir det ett jämnt flöde i ledningarna hela dagen.

NSVA meddelar vid 8.30-tiden att det råder dåligt vattentryck i östra Landskrona och felsökning pågår.
– Vi återkommer med mer information under förmiddagen, säger man vidare.

Annons
 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser