Annons

Succé för Landskronahems boendedialog

Landskronahems VD Mikael Forsberg hälsar de boende välkomna till boendedialogen.
Foto: Hans Jonsson

Under en strålande sol genomförde Landskronahem, på tisdagen,sin andra boendedialog i Koppargården. Uppslutningen var stor bland de boende i området. Uppskattningsvis kom cirka 400 personer. Syftet med dialogen var att ta reda på hur de boende vill att de nya mötesplatserna i området ska gestalta sig.

Annons
 

– Det är det första steget i utvecklingen av Kopparängen och Silverängen, säger Mikael Forsberg, VD på AB Landskronahem.

Vädret visade sig från sin bästa sida och det bjöds på såväl underhållning som tilltugg. Föreningarna i området, LAB, Cityidrott samt Individ- och familjeförvaltningen Landskrona stad var delaktiga och stämningen var på topp. Barnen roade sig med sumobrottning, hoppborgar, ballongknytning, ansiktsmålning, trix med boll ihop med BoIS, brandbilar, uppträde av Johan Östberg och såpbubblor. De boende skrev sina förslag på vad de vill att mötesplatserna ska innehålla på stora tavlor inne i ett tält.
– Vi på Landskronahem vill tacka för allas engagemang och alla synpunkter vi fick in kring de nya mötesplatserna som vi nu skapar i området. Verkligen roligt att se att så många vill komma. Vi kommer nu att ta tillvara på alla tips och återkoppla efter sommaren via föreningarna i området. Detta är början på en riktigt bra utveckling som vi vill göra tillsammans med våra hyresgäster, säger Mikael Forsberg.

Aktiviteterna avlöste varandra.
Foto: Hans Jonsson

Även polisen var på plats och spelade fotboll med de boende.
Foto: Hans Jonsson

I tältet kunde de boende visa sin kreativitet och samtidigt informera Landskronahem hur de vill se mötesplatserna i området.
Foto: Hans Jonsson

Hoppborgen var populär.
Foto: Hans Jonsson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser