Snabbaste och minsta allsången till stan

Ola Selmén tar med sig Världens snabbaste allsång till Landskrona under SM-veckan.
Ola Selmén tar med sig ”Världens snabbaste allsång” till Landskrona under SM-veckan. Foto: : Max Alm.

I sommar sjunger vi både smått och snabbt när kända tv-profiler håller i allsångsmicken. Två av Sveriges mest hyllade allsångskoncept gästar Landskrona.
Allsång är ett uppskattat och återkommande inslag i Landskrona under somrarna. Nytt för i år är att det blir allsång på två olika platser i staden, nämligen på stranden med Världens snabbaste allsång och i parken vid Konsthallen med Aylas sång från en luftballong.

– När det byggs en scen nere vid stranden i och med SM-veckan, såg vi möjligheten att bjuda in till en oförglömlig allsångskväll. Det bästa med Världens snabbaste allsång är att den lockar så brett, säger Håkan Persson, kulturstödschef, fritids- och kulturförvaltningen.
– Oavsett ålder och om du kommer själv, med familjen eller med kompisgänget så går det inte att värja sig för energin.

Världens snabbaste allsång dyker upp på stranden Halvmånen, den 4 juli och det är Ola Selmén, känd från SVT, som håller i trådarna. Tillsammans med sitt skickliga liveband bjuds det på en rolig, musikalisk och galen blandning av allsång, karaoke, show och konsert som slår rakt in i hjärtat på alla. Världens snabbaste allsång blir en del av SM-veckans digra underhållningsprogram.

Aylas sång från en luftballong
När sommarlovet närmar sig sitt slut och det populära Trädgårdsgillet blomstrar ut den 10 augusti, landar Ayla med sin fantasiluftballong mitt i parken vid Konsthallen. Ayla Kabaca är känd från Barnkanalen och tillsammans med sina musiker bjuder hon in till en interaktiv familjekonsert.

Aylas sång från en luftballong är fylld av upptäckarlust, lek och tonsatt humor. Ayla och hennes tremannaband ger sig ut bland melodier som kryssar mellan allt från ballonger till spindlar och astronauter. Och bäst av allt – alla får vara med! Passar barn från 4 år. I sällskap av lekfulla vuxna.

Aylas Ballong. Foto: Klas Backman.
Till arkivet