Pizzeria har flyttat

Efter fem år på Skolallén har Aslan Gültekin flyttat Pizzeria Viking till Eriksgatan.
Efter fem år på Skolallén har Aslan Gültekin flyttat Pizzeria Viking till Eriksgatan.

Landskronaborna är trogna sina pizzerior. För Pizzeria Viking har det gått så bra att man nu flyttat till större lokaler. Allt för att kunna ta emot fler gäster. I tisdags slog de upp portarna till den nyrenoverade lokalen på Eriksgatan.

– På Skolallén hade vi 16 sittplatser. Här kan cirka 50 gäster sitta inomhus och inom kort kommer vi även att ha en uteservering på trottoaren mot Säbygatan. Vi väntar bara på en dörr som ska monteras upp mot gatan, säger Aslan Gültekin som drivit Pizzeria Viking i fem år.

Tidigare har det varit ren affärsverksamhet i lokalerna.
– Det har blivit jättefint. Vi har jobbat mycket tillsammans med fastighetsägaren Lindströms Fastigheter och fått till en fin och öppen restaurang, säger Aslan Gültekin.
– Vi ville ha ett öppet kök så att gästerna kan se hur vi jobbar.

Till arkivet