Annons

15-åring fast för drograttfylla

Vid 8-tiden på onsdagsmorgonen inträffade en incident som kunde slutat mycket illa. Nu visade sig dock fru Fortuna från sin bästa sida och ingen kom till skada. Resultatet är att en 15-årig kille är gripen, misstänkt för drograttfylleri.

Annons
 

Det vart en polispatrull som fick syn på en Volvo som kom körande på Idrottsvägen och som dom ville ta en närmare titt på. Föraren ville dock inte stanna utan försökte köra ifrån polisen. Men nu bar det sig inte bättre än att bilen rammade en annan bil samt en stolpe. Killen försökte då fly springande från platsen men i höjd med Ringvägen lyckades polisen fånga in honom.
Det visade sig alltså vara en 15-årig kille som var påverkad av någon typ av drog. Därav brottsrubriceringen, drograttfylla.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser