Annons

Sommarfest på Pilängen till helgen

Lördagen den 2 juni är det dags för den årligen återkommande “sommarfesten i Karlslund”. Årets arrangemang bjuder på aktiviteter för hela familjen.
Förutom traditionella hoppborgar, ansiktsmålning och en clown som gör ballongdjur kommer man att kunna testa på bland annat tivolislägga, sumobrottning och boxningsmaskin. Räddningstjänsten kommer också finnas på plats för att visa sin verksamhet.

– Detta året har vi bokat in flera spännande aktiviteter som vi hoppas kommer uppskattas av besökare i alla åldrar, säger Kuhstrim Rahmani, ungdomssekreterare på Sektionen Fritid, individ- och familjeförvaltningen i Landskrona stad.

Annons
 

Besökarna kommer också få möjligheten att delta i olika workshops. Mini-kulturhuset LAB kommer exempelvis att hålla en workshop på temat ”lekar från förr”. Dessutom kommer uppträdanden med lokala artister att finnas med på schemat.

– Sommarfesten har lockat massor av besökare varje år. Den är en jättebra möjlighet för alla boende i Karlslundsområdet att träffas under festliga former, säger Kushtrim Rahmani.

Sommarfesten hålls på Pilängsrundeln 1, kl 14-18 den 2 juni.
Bakom arrangemanget står Sektionen Fritid i samarbete med Stena Fastigheter, Hyresgästföreningen, LAB, Grupp 194, Räddningstjänsten och Cityidrott.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser