Annons

Badentusiast prisades

Liza Grevblad och Carl-Johan Tygård i samband med prisutdelningen. Foto: Privat.

I samband med Landskrona Handelsförenings vårmöte på Pumphuset i går kväll, som för övrigt var en för året underbar försommarkväll, utdelades 2017 års hederspris till Liza Grevblad med företaget Villbada.

Annons
 

– Priset tillföll Liza för att hon i sann entreprenöriell anda startat och utvecklat sin verksamhet utifrån sin stora passion för att bada. Priset består förutom ett erkännande av dels ett ekonomiskt bidrag och dels ett marknadsföringsbidrag samt ett mentorskap av representanter från Handelsföreningens styrelse, berättar Calle Tygård, ordförande Landskrona Handelsförening.

Vid mötet berättade fotograf Hans Jonsson, bördig från Glumslöv, om sina upplevelser genom 35 år dels som pressfotograf och dels som frilansande fotograf.
– Hans upplevelser, bilder och berättelser var stundtals gripande och hjärtskärande, avslutar Calle Tygård.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser