Fyra hedras med minnesstenar

Tonie Lewenhaupt är en av tre som kommer att föräras en minnessten på Landskronas Walk of Fame den 17 augusti
Tonie Lewenhaupt kommer att föräras en minnessten på Landskronas Walk of Fame den 17 augusti.

Inom kort kommer de nya namn om ska pryda minnesplattorna i Landskronas Walk of Fame på Järnvägsgatan att presenteras. Landskrona Direkt kan dock redan nu avslöja vilka som kommer att föräras de tre plattorna som kommer att avtäckas den 17 augusti.

I år firar Landskronas Walk of Fame fem år. Därmed är det inte mindre än fyra personer som hedras på de tre nya minnesplattorna. Det är den före detta boxningsvärldsmästaren Armand Krajnc, stylisten och dräkthistorikern Tonie Lewenhaupt samt Henning Schlasberg som i Landskrona startade den första tillverkningen i Sverige av konfektionssydda kläder för herrar, som kommer att få vars en minnesplatta på gågatan. På Henning Schlasbergs platta  kommer även sonen Harald Schlasbergs namn att finnas med.

Till arkivet