Företagarna prisade gymnasielever

Liam Bernmarker, Johan Immerstrand och Felix Jakobsson i Poncho UF tillsammans med representanter från Bipollen UF och JAA Fairtrade UF. Dessutom är deras lärare Monica Olsson samt Ray Persson och Anette Olsson från Företagarna Landskrona med på bilder. Foto: Företagarna Landskrona
Liam Bernmarker, Johan Immerstrand och Felix Jakobsson i Poncho UF tillsammans med representanter från Bipollen UF och JAA Fairtrade UF. Dessutom är deras lärare Monica Olsson samt Ray Persson och Anette Olsson från Företagarna Landskrona med på bilder.
Foto: Företagarna Landskrona

I samband med Företagarna Landskronas sista frukostträff för säsongen utsågs årets bästa UF-företag. De som prisades var gymnasieeleverna Liam Bernmarker, Johan Immerstrand och Felix Jakobsson vilka startat Poncho UF. Vinnarna belönades med diplom samt 1 000 kronor vardera.

Motiveringen lyder:
Detta är ett strålande exempel på entreprenörer som har utvecklat, anpassat och sett möjligheter med en enkel och användbar produkt och affärsidé.
Med en bra försäljning, väl genomtänkt marknadsföring och proffsig leverans rakt igenom, framstår Poncho UF som en värdig vinnare! Tre duktiga killar som med framgång säljer och marknadsför ponchobollar med regnponchos till företag och på mässor. Genom stort engagemang har de lyckats mycket bra med sitt företag. Allt ifrån affärsplan till försäljning. Juryn var imponerad! 

Till arkivet