Annons

Internationell dag för biologisk mångfald

Karin Warlin (tvåa från höger) med sina elever som i sommar åker på ett stort miljöläger i Österrike.

Igår firades den Internationella dagen för biologisk mångfald. På Öresundsgymnasiet satte elever upp en utställning om detta. Just Biodiversity är dessutom temat för årets stora miljökonferens CEI2018 som i år är i Österrike.
– Svenska delegationen på plats kommer att utgöras av Alaa, Betty, Harjija, Ella och Long – alla elever på Öresundsgymnasiet, meddelar elevernas lärare Karin Warlin som även hon kommer att finnas på plats under CEI2018.

Utställning om hur bland andra Landskrona arbetar för att främja biologisk mångfald.

Biodiversity kommer Landskronaelever att berätta om på CEI2018 i sommar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser