Annons

Finansministern första maj-talare

Finansminister Magdalena Andersson (S) är huvudtalare i Landskrona på första maj, arbetarrörelsens internationella högtidsdag.
Foto: Björn Nordqvist.

Det hör knappast till vanligheterna att såväl en statsminister som en finansminister gästar en småstad under samma mandatperiod. Nu följer dock finansminister Magdalena Andersson upp Stefan Löfvens besök i Landskrona från ifjol.

Finansminister Magdalena Andersson (S) är årets huvudtalare vid Socialdemokraternas första maj-firande i Landskrona. Talet kommer att hållas i Slottsparken klockan 11.30 men en halvtimme innan dess har det traditionsenliga demonstrationståget avgått från Rådhustorget.
– I Slottsparken kommer det också att vara aktiviteter för barnen, låter Jonas Karlsson, nyanställd ombudsman för socialdemokraterna meddela.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser