Annons

Karnevalsnytt

Det var avskalat när Louise Hoffsten med band bjöd på en intim och vackert spelning på Landskrona Teater häromåret. Nu kommer bluesdrottningen tillbaka till stan.

Arrangörerna av Landskronakarnevalen har släppt namnen på de första artisterna som kommer att uppträda i Landskrona i sommar. Flera bekanta namn som synts tidigare år finns med på listan som hittills innehåller komikern Robin Paulsson, dansbandet Arvingarna, fjolårssuccén Sanna Hansson & the Swatchmen, skivaktuelle General Knas, bluesdrottningen Louise Hoffsten samt hip-hoparna i Labyrint.

Annons
 

I år utlovas dessutom en extra stor satsning på barnaktiviteter under Landskronakarnevalen. Det blir comeback för barnkarnevalståget. Dessutom gästar Experimentexpressen, som barnen lärde känna redan ifjol då dessa gästade Cityidrotts Sommarlovsmorgon på Lagunen. Åter får barnen prova på vetenskapliga och tekniska experiment för att väcka nyfikenhet och skaparglädje.

Landskronakarnevalen pågår 26-28 juli 2018

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser