Föredrag om SM-veckan

I Saxtorp och som här på Ven har man i många år kunnat gå en runda fotbollsgolf. Under SM-veckan kommer footgolf som är en gren inom Svenska Golfförbundet att avgörs i Slottsparken och inne på Citadellområdet.
I Saxtorp och som här på Ven har man i många år kunnat gå en runda fotbollsgolf. Under SM-veckan kommer footgolf som är en gren inom Svenska Golfförbundet att avgörs i Slottsparken och inne på Citadellområdet.

På torsdag den 26 april välkomnas Landskronaborna till ett föredrag med Jonas Stoltz, lokal projektledare, och Almir Hodzic, anläggningschef på fritids- och kulturförvaltningen, om SM-veckan som arrangeras i Landskrona och Helsingborg den 2-8 juli i år.

Vilka sporter kommer till Landskrona? Vilka aktiviteter kommer Landskrona stad att bjuda på? Och hur man kan engagera sig i SM-veckan? Detta och mycket annat kommer torsdagskvällen att handla om.

Föredraget hålls i filmsalen på Landskrona museum klockan 18.30 – 20.00. 

Till arkivet