Företagarna gästade Ring Knutstorp

Hela 90 personer samlades på Ring Knutstorp för att tala om fördelarna att vara med i Företagarna. Foto: Företagarna Landskrona
Hela 90 personer samlades på Ring Knutstorp för att tala om fördelarna att vara med i Företagarna.
Foto: Företagarna Landskrona

Företagarna Landskrona har varit på utflykt. 90 företagare från ett flertal lokala organisationer i regionen, politiker och tjänstemän från näringslivsenheten i Svalövs kommun träffades på Ring Knutstorp för mingel, mat och underhållning.

– Vi är så glada för all positiv respons vi fick och det var kul att höra alla härliga samtal som skapar nätverk och möjlighet till nya affärer. Det var som ljuv musik för öronen, säger Ina Zachhau, ordförande för Företagarna Landskrona.
– Bland våra medlemmar finns inte bara företagare i Landskrona utan många har sina verksamheter i Svalöv och orterna i närområdet. Det var ett samarrangemang mellan Företagarna Landskrona, Bjuv och Öresund samt Svalövs kommun.

Kvällen inleddes med mingel innan Katarina Borgstrand, utvecklings- och näringslivschef i Svalöv och Jan Zielinski, kommunstyrelsens ordförande i samma kommun hälsade välkomna. Därefter välkomnade också Ina Zachhau, Belinda Bagger, ordförande Företagarna Bjuv och Rolf Östinge, ordförande Företagarna Öresund samt Tjoffe Nilsson, vice ordförande Företagarna Landskrona alla och bjöd till bords.

– Vi pratade om varför man skall vara medlem, alla förmåner och fördelar. Inte minst möjlighet till juridiks rådgivning när något inte går som man tänkt. Kvällen avslutades med Teckomatorps Humorfabrik och gästkomikern Göran Ebenhart som drog ner många härliga applåder. Det var en mycket lyckad träff, avslutar Ina Zachhau.

Till arkivet