Om BoIS och fotbollskultur på museet

Olof Lundh kommer till Landskrona Teater den 19 mars.
Olof Lundh deltar i Kulturtorsdag på museet. Foto: Pressbild/Cmore

Det lär bli lapp på lucka när det arrangeras Kulturtorsdag på museet imorgon. Rubriken för dagen är ”Äntligen tillbaka” och det handlar naturligtvis om BoIS comeback i Superettan. En panel bestående av sportjournalisten och författaren Olof Lundh, Svenska Fotbollsupporterunionens ordförande Sofia Bohlin, BoIS ordförande Urban Jansson samt tränare Agim Sopi är inbjudna. Moderator är Kary Persson på Landskrona Direkt.

Under cirka 90 minuter kommer panelen att diskutera och svara på frågor om allt från fotboll och affärer till supporterkultur. Och naturligtvis är fokuset inställt på BoIS.
– Vi kör igång klockan 18.00 men vill man vara säker på att få en bra sittplats så bör man nog vara ute i god tid. Vi kommer även att arrangera en enklare tävling med priser att vinna, säger Murat Saglamoglu på fritid- och kulturförvaltningen vilka står för arrangemanget.

Arrangemanget hålls i museets café.

Till arkivet