Prenad flyttar efter semestern

Bygger av Prenads nya kontorsbyggnad är i full gång. Efter semestern räknar avdelningschef Mats Cedervall att kunna flytta in.
Bygget av Prenads nya kontorsbyggnad på Lodjursgatan är i full gång. Efter semestern räknar avdelningschef Mats Cedervall med att kunna flytta in.

Effekten av att det byggs mycket i Landskrona spiller över på många av företagen i kommunen. Ett av dessa är Prenad. De drar in el och installerar larm i många av nybyggena runt om i staden. Så bra går det att företaget växt ur sina nuvarande lokaler på södra industriområdet och är tvungna att flytta till delvis nybyggda lokaler på Lodjursgatan.

– Vi kommer att hyra en befintlig lokal samt en helt nybyggd fastighet där vi ska ha vårt kontor. Ytan är ungefär den dubbla mot vad vi har idag. Det gör att vi nu kan satsa fullt ut, säger Mats Cedervall, avdelningschef för Prenad i Landskrona och Svalöv.
– Idag är vi cirka 90 anställda här i Landskrona men vi söker en hel del nytt folk. Det är svårt att få tag på rätt kompetens.

Idag har Prenad sina lokaler i fastigheten bakom handelshuset som bland annat inhyser Willys. Där har företaget funnits sedan den tid då de hette Jeba. Men till sommaren är det alltså dags att flytta.
–Officiellt öppnar vi på Lodjursgatan efter semestern. Det blir väl i augusti. Då ska allt vara klart. Då kommer vi att ha gott om plats samt alla moderniteter man kan tänka sig, säger Mats Cedervall och avslutar med att sia om framtiden.
– Det går bra för Landskrona nu och framtiden ser ljus ut. Vi är inte rädda för att satsa.

Till arkivet