Annons

Fullt (val)ös på teatern

De redan frälsta. Medverkande: Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén
Foto: Sara P Borgström.

Familjen Kaos kommer till Landskrona Teater. I den helt nya föreställningen ”De redan frälsta” vänder Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén sina vassa blickar mot valet.

Annons
 

Familjen Kaos är kända från den prisbelönta SVT humorserien ”Full patte” och som skaparna bakom Riksteaterns bäst säljande föreställning under hösten 2016 ; “Slå pattarna i taket”.
Nu är de tillbaka på teaterscenen för att utforskar vilka de redan frälsta är och vem som egentligen har rätt att tycka saker.

– Vi får ofta höra att vi predikar för de redan frälsta. Men vilka är egentligen dom redan frälsta? Var ligger paradiset och varför är det bara pengarna som flyttar dit?, säger Familjen Kaos och Astrid Menasanch Tobieson som svarar för regin.

De redan frälsta är en show som inleds som ett väckelsemöte för de som redan instämmer men där ingen till sist kommer undan – inte ens de redan frälsta, som utmanas i godhet och förändring. Men det är även en föreställning som vill ge kraft till alla som inte tror att de har makten att förändra samhället.

– Vi lever i en demokrati, men ändå känner många att de inte kan påverka makten. Det behövs ingen diktator om folket fasar ut sig själva. När folk sätts mot folk och rädslan ökar så vill vi hitta ett sätt att mötas. Det bästa sättet att göra sig maktlös är att påstå att man inte har någon makt. Vi hoppas att alla i publiken kommer att känna att de har makt att förändra och att det inte är svårt att sätta en positiv kraft i rullning.

Torsdagen den 12 april kommer De redan frälsta till Landskrona Teater.  Arrangör är Landskrona Musik & Teater – en del av riksteatern.
– Det är superkändisar som kommer till Landskrona med en frän show. Det blir garanterat fullt ös! Det är roligt när Landskrona svänger, säger Cecilia Kraitiss, ordförande i Landskrona Musik & Teater.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser