Annons

Företagare och företag prisades på gala

Ordförande i Företagarna Landskrona, Ina Zachhau och vice ordförande Robert Tjoffe Nilsson har just överlämnat pris till “Årets Företagare 2017”, Thomas Lindgren, som håller ett litet tacktal. Med på bilden är även Thomas fru, Mette.  Foto: Företagarna Landskrona.

På lördagskvällen delades priser ut i ett flertal kategorier på Landskronas näringslivsgala på Örenäs slott. Bland annat korades Årets Företagare 2017 och här gick priset till Thomas Lindgren på Landskrona Smådjursklinik.

Annons
 

– Årets Företagare Landskrona delas varje år ut till en företagare i Landskrona som har utfört en prestation och som genom sitt sätt att vara fungerar som förebild för andra företagare. Det är vårt mest prestigefyllda pris, säger Ina Zachhau ordförande i Företagarna Landskrona som delade priset och blommor till Thomas Lindgren på Landskrona Smådjursklinik efter det att motivering lästs upp:
– Med stor kunskap och värme driver Årets Företagare familjeföretaget vidare i andra generationen. Redan som liten visste han vad han ville bli när han blev stor. Från starten 1974 och fram till i dag har företaget utvecklats på bästa sätt tack vare god ledning som målmedvetet strävat framåt och utvecklat företaget. Med mångårig erfarenhet och specialistutbildning leder han arbetet på kliniken. Efter hand som företaget vuxit har man flyttat till större lokaler och anställt flera duktiga medarbetare med stor kompetens. Allt för att ge bästa tänkbara vård och service till de fyrbenta patienterna och deras familjer. Här blir man alltid väl omhändertagen av ett proffsigt team med specialistkompetens. Årets Företagare i Landskrona 2017 är Thomas Lindgren på Landskrona Smådjursklinik.

Övriga att prisas på näringslivsgalan var:

Årets Rookie 
Niels Mouritzen, Camp Ven

Motivering: Priset går till Niels Mouritzen på Camp Ven. Hans drivkraft bygger på att utveckla Ven tillsammans med lokala aktörer. Han har genom digital marknadsföring nått långt utanför stadens gränser och lockat fler att upptäcka Landskrona och Ven.

Årets Dragare i Stadskärnan
Skumpa & Spaljé AB

Motivering: Priset går till Skumpa och Spaljé som sticker ut med sin passion och en tydlig identitet inom sin bransch. De lockar besökare från när och fjärran genom smart, personlig och digital marknadsföring. De har ett unikt koncept och bjuder gärna in andra företagare till ”cross over” och upplevelser. De har varit modiga och vågat satsa på ett tidigare C-läge för handel och genom sin flytt bidragit till att göra den nya platsen till en tydlig del av stadskärnan i vår vackra stad.

Årets Jobbskapare
Internationella Engelska Skolan

Motivering: Priset går till Internationella Engelska skolan som valt att satsa på Landskrona trots att det kanske inte var ett självklart val från början. De har berikat näringslivet med en ny dimension på en traditionell verksamhet. De har bidragit till att sätta Landskrona på kartan och genom sin etablering både skapat ett 50-tal arbetstillfällen och attraherat till inflyttning.

Årets hederspris
Ohlssons i Landskrona AB

Motivering: Priset går till ett Ohlssons i Landskrona som under många år haft en stark tillväxt i Landskrona, men även i stora delar av övriga Sverige. Ohlssons har en mångårig historia i en traditionell bransch men har även utmärkt sig genom att bidra till branschens miljömässiga utveckling. Ohlssons har behållit en ekonomisk stabilitet parallellt med modiga satsningar. De har ett socialt engagemang och sysselsätter dessutom 500 personer runt om i Sverige.

Årets arbetsgivare
Alfdex AB

Motivering: Priset går till Alfdex i Landskrona som har förmågan att med värdegrundsarbete attrahera och rekrytera nya talanger och behålla sina medarbetare genom engagemang. Alfdex arbetar för att personalen skall känna sig ett med företaget och kommunicerar aktivt med sin personal kring värdeorden ”Ansvar tillsammans, Ärligt öppna och Ett öra mot kunden”.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser