Annons

Moderaterna har klart med förstafemman

Martina Roslund och Torbjörn Brorsson toppar Moderaternas lista till kommunfullmäktige.

Vi noterar att Moderaterna har formerat ett helt nytt lag inför höstens val.

Annons
 

– Moderaterna väljer att följa resultatet av vårt interna provval och på de första sju platserna återfinns varannan kvinna och varannan man, vilket är oerhört glädjande, säger Torbjörn Brorsson, som fått förtroendet att stå överst på listan.

Listan till kommunfullmäktige kommer att bestå av minst 25 namn och på de 10 första platserna är fyra kvinnor och sex män.
– Med den här listan ser vi att det finns goda möjligheter att moderaterna fortsätter vara en aktiv del av Treklövern och vi vill sätta fokus på trygghet och integrationsfrågorna. Integrationen och invandringspolitiken blir viktig i valrörelsen,  fortsätter Torbjörn Brorsson och berättar att partiet kommer att lansera flera frågor kring detta i sitt handlingsprogram som bestäms under våren.

Bland annat har moderaterna i Landskrona redan sagt ja till både integrationsplikt och tiggeriförbud.
– Vi moderater förknippas ofta med frågor om trygghet, lag och ordning, och vi har tillsatt en arbetsgrupp som jobbar aktivt med dessa frågor, säger Martina Roslund som fått förtroendet att stå på andra platsen på listan.

–  Under de senaste åren har Landskrona genomgått en fantastisk förändring, och vi hoppas nu kunna sätta mer fokus på de sociala frågorna och vara än mer lyhörda för våra invånare, avslutar Torbjörn Brorsson.

Nomineringsstämman valde att välja nomineringskommitténs förslag på lista till valsedeln som ser ut enligt följande:

1. Torbjörn Brorsson
2. Martina Roslund
3. Peder Alberoth
4. Ingrid Jerlsten
5. Sven Persson
6. Annika Segerlund
7. Hans Raita
8. Peder Weibull
9. Birgitta Persson
10. Leif Thorsell
11. Ole Maathz
12. Lennart Pettersson
13. Johan Sten
14. Bodil Möller
15. Jan-Åke Lindström
16. Pelle Persson
17. Karl-Johan Bergstrand

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser