Vänsterpartiet fastställde vallista

Vänsterpartiet i Landskrona har valt ny styrelse.

På torsdagskvällen höll Vänsterpartiet Landskrona ett välbesökt årsmöte, som inleddes med mat och musikunderhållning. På mötet fastställdes kandidatlistan till kommunfullmäktige. På förstaplats återfinns partiföreningens nuvarande gruppledare Christine Lenander och som nummer två står partiföreningens ordförande Magnus Roslund. Tredjekandidaten Jelica Pejkic är idag ersättare i kommunfullmäktige.

– Det känns mycket hedrande att få medlemmarnas förtroende att stå på förstaplats på en så bra lista, med mycket bredd av erfarenheter och kunskap. Tillsammans är vi ett starkt gäng som vill göra kommunen till ett Landskrona för alla, säger Christine Lenander.

På årsmötet valdes också partiföreningens styrelse för det kommande verksamhetsåret. Kvar sedan tidigare sitter ordförande Magnus Roslund, kassör Christine Lenander, Kjell Anselius och Frederick Linderos. Nyvalda till styrelsen är Maja Anselius, Emelie Helin, David Bergström och Jelica Pejkic.
– Det är roligt att se både att tidigare styrelseledamöter vill sitta kvar och att relativt nya medlemmar vill engagera sig i partiföreningen. Med en större styrelse än tidigare kan vi förhoppningsvis vara ännu mer drivande och aktiva i valrörelsen, avslutar Magnus Roslund.

Vänsterpartiets valsedel till kommunfullmäktige

1. Christine Lenander
2. Magnus Roslund
3. Jelica Pejkic
4. David Bergström
5. Maja Anselius
6. Björn Wiklund
7. Kjell Anselius
8. Ali Hadrous
9. Emelie Helin
10. Mohamad Abdulkarim
11. Frederick Linderos
12. Vinzent Lenander

 

Till arkivet