Lovet fångat på film

Sven Pettersson på hal is intervjuandes två rävar är ett av flera inslag du kan se i veckans film om det just avslutade vårvinterlovet.
Sven Pettersson på hal is intervjuandes två rävar är ett av flera inslag du kan se i veckans film om det just avslutade vårvinterlovet.

Vecka 8 bjöd även i år på mängder av aktiviteter för alla lovlediga. Filmaren Sven Pettersson gav sig ut i vimlet och fick ett gott snack med flera barn och aktivitetsledare. Det hela börjar i boulehallen där ett 30-tal glada barn fick prova på sporten under ledning av Matti Toivionen.

Cityidrott drar ett stort lass under loven och uppskattningsvis gästade 1000 barn och ungdomar deras aktiviteter under veckan. Populärast var hopplandet som i år var i Semmehallen och isdiscot på utomhusbanan i Karlslund. Efter dessa strapatser tar Sven Pettersson, själv gammal självförsvarsutövare med oss på träningspass i taekwondo och ju-jutsu kai.
Det fullmatade programmet avslutas på Sensus Musikhuset där filmaren rent av bjöds på livemusik.

Se hela filmen nedan.

Till arkivet