Hon är en förebild för eventbranschen

Vid en branschmässa i Stockholm fick Aida Winnerström från Yrkeshögskolan i Landskrona ta emot ett pris inför bland att den legendariske gitarristen Janne Schaffer. Foto: Privat.
Vid en branschmässa i Stockholm fick Aida Winnerström från Yrkeshögskolan i Landskrona ta emot ett pris av bland annat den legendariske gitarristen Janne Schaffer som sitter med i Svenska Eventakademin. Foto: Privat.

Aida Winnerström från Yrkeshögskolan i Landskrona tilldelades igår Svenska Eventakademins Narrenpriset 2017 i samband med mässan Möten Events i Stockholm.

I en annars tungt Stockholmsbaserad eventbransch lyckades Landskrona på onsdagen hålla sig väl framme. Det var utbildningsledaren vid eventkoordinatorutbildningen vid yrkeshögskolan,  Aida Winnerström,som prisades.
– Det är en stor bekräftelse på att utbildningen arbetar i framkanten av branschen och de studerande blir goda ambassadörer för utbildningen och Landskrona, säger Aida Winnerström.

Aida Winnerström erhöll Narrenpriset med följande motivering:
”Hon har gjort succé med att validera och utbilda ledare i många år och har genomfört över 500 lyckade projekt på sin gedigna meritlista inom möten & events. Med ett stort budget- och personalansvar arbetar hon med alla sinnen, matchar utbildningsinnehåll med näringslivets framtida behov och är en engagerad samhällsmedborgare. Är tillika en sann entreprenör, god förebild för andra, visionär och unik ledare från Landskrona stad.”

Och bättre reklam kunde knappast den tvååriga eventkoordinatorutbildningen fått. I dagarna öppnade nämligen en ny ansökningsomgång för de som vill bli projektledare eller produktionsledare inom upplevelseindustrin.

Mer om utbildningen och om hur du söker till den finns på www.landskrona.se/yrkeshogskola/eventkoordinator.

Aida Winnerström med pris och diplom. Foto: Privat.

 

 

Till arkivet