Annons

Eleine tillbaka med ny skiva och turné

Eleine är aktuella med nya skiva och turné.

Det symfoniska metalbandet Eleine från Landskrona släpper en ny platta  ”Until The End” och firar med releasefest den 23e februari på The Tivoli tillsammans med Chronus som förband. Eleine ger sig senare i år dessutom ut på turné med Arch Enemy.

Annons
 

– 2017 var ett underbart år för Eleine och 2018 kommer bli minst lika fantastiskt.  Vi turnerade med W.A.S.P, hade flertalet fantastiska festivalspelningar och fick spela i Japan för första gången. Nu i år släpper vi vårt andra album ”Until The End” och får dessutom turnera med Arch Enemy, ett band som har betytt oerhört mycket för mig. Det känns även riktigt kul att inleda albumsläppet med en stor releasefest på The Tivoli i Helsingborg, säger Madeleine Liljestam.

Med bandets nya album vill Eleine belysa allt som pågår i världen och har pågått i vad som tycks vara en evighet. Att lögner läggs fram som sanningar, girighet som välvilja och regression som framgång. Men när allt är som mörkast så lyser även det svagaste ljus starkast.
– Öppna dina ögon, sök sanningen och riv ner väggarna. Kämpa för medmänsklighet och livet. Kämpa, ända in i slutet, är skivans budskap.

Här kan du se Eleine i vår och sommar. (Fler spelningar tillkommer)

Februari 23 – The Tivoli, Helsingborg
Mars 10 – Harry B James, Stockholm
Juli 2 – Clubb Destroyer, Sundsvall*
Juli 3 – Gasklockorna, Gävle*
Juli 5 – Lokomotivet, Eskilstuna*
Juli 6 – Arbis, Norrköping*
Juli 14 – Kristianstad Rockfest, Kristianstad 
Augusti 17 – Rockbaren, Karlskoga
Augusti 18 – Sabaton Open Air, Falun
(*med Arch Enemy och The Unguided)

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser