Annons

Harrison om den motvillige landsfadern

Dick Harrison är underhållande som föreläsare. Här från firandet av Landskrona 600 år. Nu kommer han till museet och berättar om sin biografi över Tage Erlander.

“Jag har ingen vilja till makt”, biografin  över Tage Erlander står i centrum när det på torsdag bjuds in till föredrag på Landskrona Museum. Den välkände Lundahistorikern Dick Harrison har nyligen kommit ut med en omfattande biografi över Tage Erlander på Ordfront förlag.

Annons
 

I föredraget med samma titel som biografin kommer författaren att ge en bred presentation av denne vår hittills mest långvarige innehavare av posten som statsminister. Den närmare niohundrasidiga biografin är den första biografi som skrivits om Tage Erlander och beskrivs av förlaget som ett standardverk.  

Torsdag 22/2, kl. 18.30 – 20, Landskrona museum, filmsalen
Ett samarrangemang mellan Centrum för arbetarhistoria, Landskrona museum och ABF Nordvästskåne.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser