Dessa prisas vid idrottsgalan i juli

Oskar Hoff visade storform redan under SM-veckan i Borås. Året krönte han med att bli Nordisk seniormästare på 50 fjärilsim.
Oskar Hoff visade storform redan under SM-veckan i Borås. Året krönte han med att bli Nordisk seniormästare på 50 fjärilsim vid NM-tävlingarna i Reykjavik  i början av december.

Vår och sommar närmar sig och så gör även Landskrona idrottsgala 2018 – ett kalas med idrotten i fokus. Datum för årets idrottsgala blir torsdagen den 5 juli. Redan nu tillkännages namnen på några av idrottarna som får ta emot pris under kvällen.

I år har lokala idrottare fått skicka in en beskrivning av sina idrottsmeriter och presetationer. LISA:s jury har utifrån detta utsett pristagarna.
– I år vill vi redan på förhand avslöja vinnarna, säger Gunnar Nilsson, ordförande i LISA.
– Men troligtvis kommer vi ha ett antal pristagare  som även förblir hemliga fram till Idrottsgalan – och som avslöjas under kvällen.

Årets idrottare som får ta emot pris

Lisamedaljen
Oskar Hoff – Landskrona Simsällskap

Ledarkannan
Linda Bondesson – IK Wormo

Ungdomsstipendiet
Melvin Dahlberg  – Landskrona Ski Club
Lovisa Wilson – Viarps Kör- och Ridklubb
Siri Ryrstedt – Viarps Kör- och Ridklubb
Meja Engdahl Petersson – Landskrona Kvinnliga GF
Wilma Mårtensson – Landskrona Kvinnliga GF
Emil Hassling – Landskrona Simsällskap
Oskar Hoff – Landskrona Simsällskap
Agnes Johansson – Kronan VBK
Lykke Nilsson – Kronan VBK
Ebba Persson – Landskrona Ridklubb

Årets unga ledare
Gustav Hemström – BK Landora

Årets förening
Kronan VBK – Kronan VBK

Nytt upplägg, ny månad och ny plats. Torsdagen den 5 juli, mitt under SM-veckan, hålls Landskronas idrottsgala 2018. Idrottsgalan genomförs på Kasernplan, mitt i centrum.
– Programledare, program och upplägg kommer att informeras om i ett senare skede. Nu pågår planeringen för fullt för att skapa ett hejdundrande idrottskalas med ett lite annorlunda upplägg än vad ni normalt är vana vid i sammanhanget, berättar Gunnar Nilsson.

Till arkivet