Annons

Från rumsuthyrning till butik eller kontor

Tommy Persson framför den fastighet han nu tänker att omvandla för annan verksamhet. 2016 fick han stadsbyggnadsnämndens hedersomnämnande för sitt arbete med Kv. Vildanden, strax intill.

Entreprenören Tommy Persson är en välkänd profil i Landskrona.  Verksamheterna börjar bli många som den tidigare slöjdläraren gett sig i kast med. Caféer, inredningsbutik, delikatessaffär, hotell, antikhandel och just nu är han på gång att ändra om ett tidigare övernattningsställe till en lokal för antingen kontor eller butik på Fiskargränden.

Annons
 

Tidigare PE Rumsuthyrning håller på att byta skepnad. 
– Jag tycker att området är värt ett lyft, säger Tommy Persson som på andra sidan City Gross parkering driver Smakfullt och Hôtel Gruyère och lite längre ner på gatan även har en antik- och retrohandel.

Det är fastighetsbolaget Landskrona Gamla stans fastighets AB som ansökt om bygglov för att bygga om de 160 kvadratmeterna i fastigheten som tidigare erbjudit 27 bäddar till uthyrning.
Fastigheten har rent allmänt gett ett tråkigt intryck, säger Tommy Persson som invändigt vill skapa öppna planlösningar på båda våningarna  och som ut mot parkeringen vill sätta två stora skyltfönster som kan exponera lokalen och dess nya verksamhet. Fasaden kompletteras även med träribbor. 
– Även på ovanvåningen ska vi sätta nya och större fönster än idag.  Hela huset är sedan tänkt att husera en verksamhet. Jag vill påstå att det rör sig om ett trippel A-läge i Landskrona.

Tommy Persson har också  varit i kontakt med bolaget som äger den stora parkeringen intill.
– De ser bara positivt på mina planer.

Det ska bli spännande och se vad som kan åstadkommas med denna “baksida” av fastigheten.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser