Annons

Är du man nog att utmana mansnormen…?

Marco Vega är sexualupplysare och föreläsare inom maskulinitetsfrågor och social hälsa. Foto: Privat.

Metoo-kampanjen har berört många och startat en viktig diskussion. Ikväll bjuder Skåneidrotten in till en kväll på Puls Arena där Marco Vega under två timmar kommer att prata om hur vi går vidare och jobbar med maskulinitetsnormer.

Annons
 

 Marco Vega kommer att prata om vad maskulinitetsnormer gör med oss, men också vad vi kan göra för att förändra dem.
– Marco synliggör normer som påverkar oss negativt och ger destruktiva konsekvenser. Han kommer även ge lösningar på hur man kan skapa förändring, både som individ i privatlivet men också som grupp inom det ideella och det professionella, säger Andreas Feuk, Idrottskonsulent – lokal idrottsutveckling i NV Skåne.

Föreläsningen/temakvällen, som är kostnadsfri, är utskickad till idrottsföreningar i nordvästra Skåne, men riktar sig även till allmänheten. Ingen föranmälan krävs så det går bra att dyka upp på Puls Arena ikväll klockan 18.30.

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser