Årets Företagare presenteras på ny näringslivsgala

Ina Zachhau är ordförande för Företagarna Landskrona och hon ser fram emot att få kora årets företagare 2019 Vem det blir återstår att se
Ina Zachhau är ordförande för Företagarna Landskrona och hon ser fram emot att få kora årets företagare 2017 på den nya näringslivsgalan.

Som Landskrona Direkt avslöjade i november förra året så blir det ingen Landskronagala i år. Istället kommer en idrottsgala att hållas i samband med SM-veckorna senare i sommar. Redan den 17 mars är det dock dags för en näringslivsgala som kommer att äga rum på Örenäs Slott. På denna kommer även Årets Företagare 2017 att utses.

– Det blir en alldeles speciell kväll fylld av fin gastronomi, underhållning, prisutdelning och fokus på våra framgångsrika företagare. Det blir också en kväll där vi får tillfälle att umgås, träffa nya affärsbekanta, finna nya samarbetspartners och stärka våra relationer med andra företagare och stadens representanter, skriver Landskrona kommun i ett nyhetsutskick via e-post.

Ina Zachhau är ordförande i Företagarna Landskrona, vilka utser Årets Företagare och hon är glad att utmärkelsen nu delas ut på en näringslivsgala och inte på någon pyttlunch, vilket varit fallet de senaste åren.
– När vi fick frågan från näringslivsenheten på Landskrona Stad om vi ville göra det så blev vi väldigt glada och stolta och tackade naturligtvis ja direkt. Detta prestigefyllda pris hör verkligen hemma på en gala, säger hon.

Tidigare har utmärkelsen delats ut sent på hösten. Så sent som den 12 december mottog leksaksföretaget JaBaDaBaDo utmärkelsen efter en längre nomineringstid under 2017. Nu är det betydligt kortare om tid men det är inget som oroar Ina Zachhau.
– Det blir en väldigt kort nomineringstid och intensivt juryarbete för att hinna bli klara till mars men såklart löser vi detta med ett leende på läpparna.

All information om Årets Företagare och nomineringsblankett finns på Företagarnas hemsida.

Exakt när och var i centrum idrottsgalan kommer att genomföras kommer att fastställas i början av 2018 när planeringen kring SM-veckan är färdigställd. SM-veckan arrangeras i Landskrona och Helsingborg den 2–8 juli.

Till arkivet