Annons

Årets skånska ungdomsledare inom ridsporten

Klara Schön med diplomet från Skånes Ridsportförbund som förkunnar att hon är Årets Ungdomsledare 2017.

17-åriga Klara Schön från Landskrona Ridklubb fick igår motta pris av Skånes Ridsportförbund som årets ungdomsledare.

Annons
 

På söndagen arrangerade Skånes Ridsportsförbunds Ungdomsstyrelse för tionde gången Ungdomsdag på Flyinge Kungsgård. Det bjöds på allt från polisrytteri till hoppträning med Lisen Bratt Fredricsson. Under dagen hölls det prisutdelning till Årets Ungdomsledare 2017. I år gick priset till Klara Schön, 17 år, från Landskrona Ridklubb.

Motiveringen löd: Klara är en förebild för alla de små ryttarna på klubben och har alltid något bus på gång. Förutom att Klara sitter med i ungdomssektionen håller hon också i teorilektioner för de allra minsta, helt ideellt. Priset innehåller utöver diplom och blommor ett ekonomiskt bidrag till fortsatt ledarskapsutbildning.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser