Annons

Inspirationskväll inför musikalen Godspell

Lasse Walldov.
Foto: Charlotte T Strömwall

Vi noterar att Landskrona Musik & Teater i samarbete med Malmö Opera och ABF Landskrona bjuder in till en inspirationskväll inför musikalen Godspell.

Annons
 

Stephen Schwartz musikal Godspell blev en av de första uppföljarna till succémusikalen Hair och är ständigt spelad i USA sedan premiären på 1970-talet. Den siste februari ges Malmö Operas tappning av musikalen på Landskrona Teater. Godspell har som tema “make love, not war” och skildrar ett gäng ungdomar som i mångt och mycket upplever moderna paralleller till berättelsen om Jesu och hans lärjungar.

Innan det är dags för själva musikalen kommer Lasse Walldov till Teaterrestaurangen och bjuder på en inspirationskväll där han berätta fakta och anekdoter om Godspell. Dessutom planerar han att presentera andra verk av Stephen Schwartz, inte minst den framgångsrika musikalen Pippin, som har premiär på Malmö Opera den 27 januari. Presentationerna är kryddade med sång- och musikexempel och äger rum måndag 22 januari klockan 19.00-21.00. Fri entré.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser