Annons

Ny anfallare klar för BoIS

Bahrudin Atajic. Så heter BoIS första nyförvärv inför den stundande säsongen.
Foto: Pressbild

På torsdagen presenterade Landskrona BoIS sitt första nyförvärv på seniorsidan för säsongen,  Den 24-årige anfallsspelaren Bahrudin Atajic är en spelare som tränare Agim Sopi känner väl till.

Annons
 

– Jag har haft koll på honom ett bra tag. Det är mycket positivt att få in en poängspelare som kan spela på flera offensiva positioner, säger Agim Sopi i ett pressmeddelande.

Den Västerviksfödde anfallaren startade sin fotbollsbana i Malmö FF:s ungdomsakademi  Som 16-åring lämnade han MFF och flyttade till skotska Celtic där han tillbringade fem säsonger, dock en på lån till engelska klubben Shrewsbury Town. Totalt blev det fyra matcher i A-laget innan Bahrudin valde att flytta till SJK Seinäjoki i högsta ligan i Finland där han blev mästare.

Därefter styrdes kosan till Zalgiris, Vilnius, i Litauren. Där har han tillbringat de två senaste säsongerna och även där blev han ligamästare. Bahrudin Atajic fick även uppleva lagets kval till Champions League. I klubben svarade han för 15 mål och nio assist på 51 matcher.
– Bahrudin är en spännande spelare med lokal anknytning som varit ute och skaffat sig  internationell rutin, säger Peter Swärdh, sportchef i BoIS.

Bahrudin Atajic själv är klar med vad han vill.
– Jag vill komma till BoIS och göra skillnad. BoIS är en historisk klubb som hör hemma i serien över Superettan anser jag, säger anfallaren.

Bahrudin Atajic har skrivit på för ett plus ett år

En kommentar till "Ny anfallare klar för BoIS"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Granit på mittfältet i BoIS

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser