Annons

Par misshandlades utanför sin butik

Polisen spärrade av en del av Stora Norregatan efter ett stort slagsmål utanför en godisbutik på tisdagen.
Foto: Läsarbild

Strax efter klockan 18 på tisdagskvällen kallades polisen till ett större bråk utanför en godisbutik på Stora Norregatan i Landskrona. En misstänkt gärningsman i 40-årsåldern har anhållits misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel på paret som driver godisbutiken.

Annons
 

Det var ett stort antal personer som var inblandade i bråket på Stora Norregatan. Vad som låg bakom händelsen är oklart i skrivande stund. Det finns dock många vittnen och förhör med dessa samt de inblandade ska förhoppningsvis ge klarhet i vad som hänt.

Klart är att ett flertal personer var inblandade i slagsmålet där någon typ av tillhygge ska ha använts. Målsägandena, det vill säga butiksinnehavarna, är en man född 1968 och en kvinna född 1969. De båda fördes till lasarett för vård men enligt uppgift ska det inte röra sig om allvarliga skador.

En man i 40-årsåldern greps strax efter klockan 19 och anhölls efter förhör. Fler gripanden kan bli aktuella.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser