Annons

Fransk-engelsk pianotrio på visit

Fransk-engelska Trio Dali gästar Landskrona den 21januari.

Den fransk-engelska pianotrion Trio Dali startar kammarmusikvåren i Landskrona. Trion har hyllats för sina dynamiska och livfulla framträdanden.

Annons
 

Trio Dali startades 2006 utifrån medlemmarnas gemensamma passion för kammarmusik. De vann snabbt uppmärksamhet genom vinster i flera internationella tävlingar, samt fick utmärkelsen Chamber Music Award genom Philharmonia Orchestra i London.

Trio Dali karaktäriseras av sin modiga och fantasifulla programsättning, som följs upp av likafullt dynamiska och livfulla framföranden. Trion har spelat in flera cd-skivor, vilka fått lyriska recensioner och rönt stor uppmärksamhet. De framträder regelbundet i fransk, engelsk och tysk radio och tv, och var under 2017 inbjudna till Australien för en turné där The Barefoot Review bland annat skrev följande: “soon-to-be-superstars of the world of chamber music …[they] play with courage and sublime musicality”

Trio Dali  spelar söndagen den  21 januari klockan 16.00 på församlingshemmet.  Arrangör är Landskrona Kammarmusikförening.

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser