Annons

Misstänkt kvinnomord i Landskrona

Strax efter klockan 19 på tisdagskvällen larmades polisen till en adress i centrala Landskrona. Väl på plats hittades en avliden kvinna i 40-årsåldern. Omständigheter gör att polisen utreder dödsfallet som misstänt mord men vad som orsakat kvinnans död är oklart. Och vilka omständigheter det rör sig om vill polisen inte gå ut med i skrivande stund.

Annons
 

Teknisk undersökning samt obduktion får visa om det rör sig om något brott eller om kvinnan omkommit på annat vis.
– Vi vet inte just nu vad som ligger bakom kvinnans död. Därför är fallet rubricerat som misstänkt mord. Nu väntar utredning, förhör med mera, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, kommunikatör på polisen i Helsingborg.
– Ärendet kan komma att rubriceras annorlunda när vi vet mer.

En kommentar till "Misstänkt kvinnomord i Landskrona"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Ingen brottsmisstanke bakom dödsfall

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser