Annons

Klart med fotofestival 2018

Den danske fotografen Joakim Eskildsen är ett av toppnamnen i det finska (!) fotoundret. Han var en av många välkända fotografer som fanns på plats i Landskrona under sensommarens fotofestival.

Det är dags för alla fotoentusiaster att ta fram almanackan och boka in nästa års fotofestival.

Annons
 

Vi noterar att arrangörerna för nästa års Landskrona Foto Festival gjort klart med datum.
– Vi gör en tillfällig framflyttning av festivalen med en vecka beroende på att den allmänna valdagen i Sverige nästa år är den 9 september, meddelar Göran Nyström, verksamhetsledare för Landskrona Foto.

Festivalen hålls den 14-23 september och konstnärlig ledning blir även denna gång Jenny Nordquist och Christian Caujolle. Tio dagar av utställningar, seminarier, konferenser, fotoboksmarknad, artist talks, portfolio review, dummy award, workshops och fest utlovas.

– Vi har kunnat glädja oss åt många positiva kommentarer om 2017 års festival. Vår allra bästa festival har varit en vanlig kommentar. Men vi har också identifierat flera viktiga förbättringsområden såsom information, skyltning och att försöka ytterligare koncentrera festivalområdet. Vi vill också utveckla mötesplatserna för festivalbesökarna och bli bättre på festerna. Och vi skall ha riktigt bra och engagerande utställningar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser