Annons

Östbergs nya barnshow en succé

Johan Östberg fick omgående med sig barnen på noterna.

I samband med att LSR i år fyller 40 så bjöd man i lördags in Landskronaborna till ett julevent för hela familjen på Kasernplan. Bland programpunkterna fanns en mycket speciell barnföreställning – Mamma Pappa Troll!

Annons
 

Filmaren Sven Pettersson var på plats och förevigade detta musikaliska äventyr som bjöd på bus med pruttkuddar, gamla kalsonger och köttbullar i näsan.  Men först tog han ett gott snack med mannen bakom de härliga figurerna, mamman, pappan och trollet, det vill säga Johan Östberg, landskronasonen som blivit kändis från SVT:s Boom shakalack och de  populära karaktärerna Drill & Drull.

– Johan är en fantastisk entertainer. Jag skulle ner och filma lite av varje i stan i lördags men fastnade helt för hans nya barnshow, säger Sven Pettersson och bjuder här nedan alla läsare och barn på Johans nya show!

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser