Annons

18-åring fast för kokain för minst 80 000 kronor

På onsdagen greps en 18-årig kille i centrala Landskrona. Vid den påföljande husrannsakan hittade polisen en stor mängd kokain i hans lägenhet.

Annons
 

En polispatrull som kom körandes på Brocksgatan på onsdagseftermiddagen fick syn på en 18-årig kille som de haft koll på tidigare. Då de stoppade honom visade han tydliga tecken på att han var påverkad av narkotika. Detta ledde i sin tur till en husrannsakan i 18-åringens bostad och där fann man en större mängd narkotika.

Vad Landskrona Direkt erfar så rör det sig om kokain. Hur mycket narkotika man hittade vill inte polisen avslöja idag men eftersom mannen nu är misstänkt för grovt narkotikabrott så har han haft minst 100 gram kokain i sitt hem.

Om han haft för avsikt att sälja narkotikan själv eller om han förvarat det till någon annan får nu polisen utreda.

100 gram kokain är idag värt 80 000 till 100 000 kronor på gatan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser