Annons

Jazzpianist bjuder in till soulkväll

Feelgood-känsla på Teaterrestaurangen när Soultime flyttar in.

I vanlig ordning bjuder gänget bakom Soultime in till en ny svängiga soulkväll på Teaterrestaurangen när det åter vankas sista onsdagen i månaden. Denna gången har Pinge Persson lyckats övertala sin kamrat, den rutinerade pianisten John Venkiah att svänga förbi Landskrona Teater.

Annons
 

John Venkiah som brukar spela på de stora jazzscenerna kommer nu med sitt Soul Project. Pianisten som har en egen jazztrio hörs även i många andra band och sammanhang, exempelvis med artister och grupper som Albin Gromer, Faela och Tingsek för att nämna några.

På Soultime möts erfarna och etablerade musiker i avslappnad anda med kärleken till musiken i centrum. Dörrarna öppnar 18:00 och musiken gungar i två set mellan 18.30 och 20.30, onsdagen den 29 november.  Biljetter bokas vi Tickster.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser