Annons

Skrattfest på sista Familjelördagen

Obanteatern har tillsammans med regissören Ika Nord skapat en ny, rolig och tänkvärd föreställning med specialskrivna popörhängen som ”Det var inte meningen!” och ”Kan du förlåta mig?”. Medverkande: Tomas Fingal och Magnus Ödéhn.

Det utlovas skratt på säsongens sista Familjelördag på Landskrona teater.

Annons
 

På lördag gästar Obanteatern med sin nya föreställning ”Jag sa ju förlåt”. På en scen där lördagsmys möter Las Vegas presenterar artisterna Miguel och Santos en komisk varieté där precis allting går fel innan det ställs till rätta. Men hur gör man för att bli förlåten? Obanteatern har tillsammans med regissören Ika Nord skapat en ny, rolig och tänkvärd föreställning med specialskrivna poplåtar som ”Det var inte meningen!” och ”Kan du förlåta mig?”

Familjelördag på Landskrona teater innebär pannkakor och pyssel i teatercaféet följt av en familjeföreställning uppe i salongen. Alla barn med biljett till föreställningen bjuds på pannkaka och saft. Teatercaféet öppnar kl. 12.00 och föreställningen startar kl. 14.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser