Annons
Tisdagen den 7:e december
Dagens namn: Angela, Angelika

Välkänd polis på Pumphuset

Polisregion Syds presstalesperson, Ewa-Gun Westford, kommer till Pumphuset och berättar om sina drygt 40 år inom polisen.
Foto: Ulrika Bergström

Skånepolisens ansikte utåt, Ewa-Gun Westford kommer till Pumphuset.

Annons
 

Borstahusens museiförening fortsätter att bjuda på intressanta föredragshållare. Senast lockade Kalle Lind fullt hus och några tvingades rent av att vända i dörren. Sista tisdagen i månaden är det dags att stifta bekantskap med polisens kommunikatör i Skåne Ewa-Gun Westford.

– Jag är inte bara polis – jag är människa också, säger hon och ger oss därmed samtidigt rubriken på sitt föredrag.
– Under mitt föredrag kommer jag att ta er med på min resa från Borrby och fram till dags dato. Jag har slagit ner mina bopålar i Wallanders Ystad och trivs med att bo tio meter från Östersjöns brus.

– Under mina drygt 40 år inom polisen har jag blivit mycket hårt fostrad i en manlig organisation. Numera har jag försonats med polisorganisationen och slipat till kanterna på både mej och min omgivning. Humor är en källa till glädje och ett måste för att klara av allt tufft man får uppleva som polis, avslutar hon.

Vill du höra mer bör du notera , tisdag 28 November, kl 19:00 på Pumphuset, Borstahusen.

Entré 60 kr. Medlemmar i Borstahusens museiförening eller konstförening betalar 40 kr. Biljettförsäljning från kl 17:30. Restaurangen erbjuder en måltid till specialpris från samma tid.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser