Annons

Badbio med hajar

Vått om fötterna när det visas bio på badet.

Har du någonsin varit på badbio? Nu har du chansen att se när hajarna går till attack i actionrullen Deep Blue Sea sittande i en badstol i stans största inomhusbassäng.

Annons
 

Lördagen den 25 november förvandlas Läktarbadet till en biosalong. Då kan publiken sitta och flyta i vattnet och se på film.

En stor filmduk spänns upp i ena änden av bassängen. Vattnet i bassängen och luften i simhallen kommer att vara varmare än normalt. Inför biovisningen har särskilda flytande stolar med nackkudde köpts in, som man sitter och flyter på i vattnet.

– För första gången någonsin i Landskrona visas bio på badet. Vi har valt att visa en familjefilm som vi kör två eftermiddagsvisningar på samt en film från 15 år med en kvällsvisning, berättar Jörgen Pedersen, chef för baden i Landskrona.

– Vi ville prova något vi inte gjort tidigare och fastnade för idén med badbio. Badbio har genomförts på andra bad med gott resultat.

Första filmen, Hitta Doris, är en familjefilm och visas klockan 14.00 och 16.00. Kostnad: 75 kronor/biljett. Max 50 platser per visning.

Andra filmen, Deep Blue Sea, är från 15 år och uppåt och är en science fiction/thriller. Här kör man igång projektorn klockan 18. Kostnad: 100 kronor/biljett. Max 50 platser.

Insläpp via Karlslundsbadets entré sker 30 minuter innan filmen startar så att alla biobesökare ska hinna duscha och ta på badkläder. Förköp gäller och biljetter säljs i receptionen på Karlslundsbadet.
– Det är som sagt begränsat antal platser, så först till kvarn gäller, säger Jörgen Pedersen.

Eftersom filmerna visas en helg, gäller som vanligt att barn under 18 år måste vara i sällskap med en vuxen i bassängen. Badklubben gäller alltså inte på helgen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser