Annons

Dags för årets gästabud på stadsbiblioteket

Eva F. Dahlgren är en av två författare som kommer till gästabudet på Landskrona Stadsbibliotek den 24 november.

Fredagen den 24 november är det dags för årets gästabud på Landskrona stadsbibliotek. Gästande författare är Olle Lönnaeus och Eva F Dahlgren.

Annons
 

Eva F Dahlgren känner många läsare i Landskrona till som författaren till boken Fallna kvinnor, om tvångsarbetsanstalten i Landskrona. Nu är hon aktuell med boken Vad hände med barnen? som avslutar hennes trilogi om människors värde under 1900-talets första del.

Olle Lönnaeus känns igen för den som är en flitig läsare av Sydsvenska Dagbladet där han är journalist. För sitt journalistiska arbete har han vunnit Guldspaden för grävande journalistik tre gånger. Olle Lönnaeus är också deckarförfattare och skriver om Malmöpoliserna Jonny Lilja och Eva Ström. Nu är han aktuell med den andra och fristående delen Marias tårar.

Programmet är ett samarrangemang mellan Landskrona Stadsbibliotek och Bibliotekets Vänner.

Även journalisten och författaren Olle Lönnaeus kommer på gästabudet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser