Miljonregn över Glumslöv

256 landskronabor vann för sex år sedan 424 vita cyklar. Sedan dess har Postkodlotteriet spelat in ytterligare ett par gånger i Landskrona och på onsdag är det dags igen. Denna gången ska en Glumslövsbo rent av bli miljonär.

Postkodlotteriet kommer till Landskrona och delar ut 3 miljoner kronor i vinst i morgon. Vid vinstutdelningen blir en person garanterat miljonär. Det rör sig om sammanlagt 37 lottköparna i det vinnande postnumret i Glumslöv som inför TV-kamerorna kommer att få motta sina pris.

Postkodlotteriets Gyllene container, som innehåller tre miljoner kronor, har landat i postnummer 261 63 i Glumslöv. Utdelningen av vinsterna sker på planen framför Landskrona museum på onsdag, 8 november, 2017 klockan 15–17. Då avslöjas även vem som ensam vinner en miljon kronor.

Totalt ska 3 miljoner kronor fördelas mellan 37 lottköparna i det vinnande postnumret. En miljon delas av alla som har lott i postnumret. En miljon delas av alla som har lott i rätt postkod (som är en liten del av postnumret). Sist men inte minst så vinner en person ur postkoden en miljon kronor – på sitt unika lottnummer.

Sandra Dahlberg äntrar scenen med ett tv-team i hälarna klockan 15–17 för att avslöja vilken postkod som får dela på en miljon kronor och vem av lottköparna som ensam vinner en hel miljon kronor. 

Utdelningen av Gyllene containervinsterna till Glumslövborna kommer att spelas in av ett tv-team på plats. Inslaget sänds i tv-programmet Drömpyramiden  fredagen den 10 november på TV4 klockan 19.30.

Onsdagens utdelning och tv-inspelning

Plats: planen framför Landskrona museum (Slottsgatan 1).
Tid: kl.15–17.
På torget bjuds det på kaffe och kaka.

Om Gyllene containern

Postkodlotteriets Gyllene containern är en specialvinst som lottas ut tio gånger under hösten 2017.
Totalt kommer 30 miljoner kronor att delas ut fördelat på tio vinnande orter. Varje container innehåller tre miljoner kronor som fördelas enligt nedan; 

En miljon kronor delas mellan alla lottinnehavare i det vinnande postnumret
En miljon kronor fördelas mellan lottinnehavare i den vinnande postkoden
En miljon kronor vinner en enskild person på sitt unika lottnummer

Läs mer: Cykelregn i solskenet på Rådhustorget

Claes Cronqvist testade vinsten direkt när han vann en postkodcykel 2011.
Till arkivet