Annons

Kulturtorsdag om reklam

Hur ser det ut med humorn i reklamen? Om detta samt en visning av den nya permanenta utställningen Reklam!, blir det vid veckans Kulturtursdag på museet.  Bild: Jane Bark

Nu på torsdag den 9 november kl. 18.00–20.00 bjuder Landskrona museum in till en Kulturtorsdag om reklam. Kvällen börjar med visning av den nya permanenta utställningen Reklam!. Därefter håller Einar Korpus från Göteborgs universitet ett föredrag om humor i reklam. Korpus har skrivit boken Skratta hela vägen till butiken – om humor i reklamen som kom ut 2009. Sedan dess har han gett många föredrag på temat och nu kommer han alltså till Landskrona.

Annons
 

Det är fri entré och ingen föranmälan behövs.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser