Annons

Max öppnar den 28 februari

Max vill ta sitt nya restaurangkoncept till Landskrona.

Max tar sitt nya restaurangkoncept till Landskrona, som man tagit fram i samarbete med den välkände arkitekten Gert Wingårdh och slår upp portarna redan den 28 februari.

Just nu pågår arbetet med att bygga den nya Max-restaurangen på företagsparken Kronan. Den 28 februari slår man upp portarna och Malena Rosenbeck, som är den blivande platschefen räds inte konkurrensen från Center Syd och Milstolpen.

Annons
 

– Läget är perfekt. Dels har vi alla som kommer på motorvägen men vi har också de som bor längst med väg 17. Dessutom är det många som jobbar oregelbundna tider i närheten, säger Malena Rosenbeck.
– Jag jobbar redan på Max men detta blir mitt första jobb som platschef. En kul utmaning. Framför allt när man kommer till helt nya lokaler.

Totalt kommer det att skapas 36 arbetstillfällen. Det rör sig om 30 restaurangbiträden och sex passchefer. Och rekryteringen har redan börjat.
– Vi har över 200 sökanden redan och på onsdag ska vi ha en infoträff på Arbetsförmedlingen, säger Malena Rosenbeck.

Hamburgerrestaurangen öppnar alltså den 28 februari. Men öppet dygnet runt blir det inte. Inte från start i alla fall.
– Vi kommer att ha öppet från 10 till 02 till en början. Sedan får vi utvärdera hur det går, avslutar den blivande platschefen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser