Annons

Skrämselhicka på Björnes

Spökgänget från Cityidrott och Eventkoordinatorutbildningen framför Björnes Magasin.

För andra året i rad förvandlades Björnes Magasin till en fiktiv värld av spöken och hemskheter när Cityidrotts, numera, årliga spökrunda gick av stapeln under torsdagen på Höstlovet.

Annons
 

– Förutsättningar för skrämsel är optimala i den gamla fastigheten på Gamla Kyrkogatan, ett faktum som många av besökarna var överens om när de konstaterade att huset i sig var tillräckligt spöklikt för att göra en rädd, säger Jonny Karlsson på Cityidrott.

Årets tema var cirkus med tillhörande läskiga clowner, cirkusdirektörer, lejontämjare och alla andra tänkbara karaktärer man stöter på i samband med en traditionell cirkus. Skrämselnivån justerades på ett exceptionellt sätt av Cityidrotts, för dagen, inlånade skådespelare så att varje besökare skulle få en så lagom läskig upplevelse som möjligt.
– Precis som vid förra årets spökrunda bestod skådespelarna av Eventkoordinatorutbildningens duktiga förstaårselever som alla levererade på ett läskigt imponerande sätt, berömmer Jonny Karlsson.
– Rundan, som tog cirka 8-9 minuter att gå, inleddes med en film på fyra minuter, inspelad av oss på Cityidrott, som byggde upp en historia kring spökrundan.

Passande nog så avslutades filmen precis innan dörren till spökrundan öppnades och därifrån fick sedan besökarna ta vid genom att göra entré och uppleva årets kusligheter.

Trots att köerna ringlade långa en timme innan allt öppnade så fortsatte tillströmningen hela vägen fram till klockan 20 och när rundan väl stängde så hade inte mindre än 454 gäster varit inne och upplevt en något annorlunda cirkustillställning.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser